Engleza pentru examene

START ENGLISHWatch, listen, speak. Tips and tricks about English

www.engleza-de-afaceri.ro/pregatire-atestate

În ultimul timp, schimbările de pe piața muncii impun fluența într-o limbă strainăcel putin, deoarece operăm într-un mare “sat global”, iar comunicarea corectă în limba engleză a devenit o necesitate. Cea mai simplă modalitate de a vă dovedi cunoștințele de limba engleză este promovarea unei test international.

Puteți alege între testul IELTS, testul BEC (Business English Certificate), dacă vă desfășurați activitatea într-un mediu de afaceri, testul ILEC (International Legal English Certificate), dacă activați in domeniul juridic și testul ICFE (International Certificate for Financial English), dacă sunteți economist, contabil, consultant financiar și lucrați cu clienți străini.

Organizăm cursuri de pregătire pentru toate aceste teste. Înscrierea la un astfel de curs este condiționată de participarea la un test gratuit de limba engleză, pe baza căruia vă eliberăm un certificat lingvistic și de asemenea, putem previziona calificativul pe care îl veți obține la examenul propriu-zis.

In funcție de calificativul obținut la testul gratuit de limba engleză, putem structura perioada de pregătire, cât și obiectivele cursului, în așa fel încât să promovați examenul cu notă maximă.

Atenție! Dacă nu se formează grupa în intervalul de timp preferat de dumneavoastră, vă propunem o variantă de curs online de pregătire pentru Testul IELTS – tarif 85 lei ședința.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.