About

BINE AȚI VENIT !

In 20 ani de predare, am învățat toate secretele comunicării cu oamenii. Am reușit să le simt problemele de comunicare și de receptionare a unui mesaj în limba engleză, cât și dificultățile generate de diferențele evidente dintre limba studiată și limba română. În timp, am realizat că îmi pot servi clienții mult mai eficient, dar și mai creativ, din postura de antreprenor.

Clienții noștri sunt oameni obișnuiti, ca mine și ca voi: oameni care doresc să călătorească și să treacă peste barierele de comunicare într-o limbă străină, oameni care vor să promoveze la locul de muncă prin obținerea unui certificat internațional de cunoaștere a limbii engleze, oameni care vor să interacționeze corect și eficient cu orice vorbitor de limba engleză, oameni ambițioși care vor să învețe o limbă străină în cel mai scurt timp.

Ce vă oferim?

Cursuri de engleză de afaceri, cursuri de engleză financiară, cursuri de engleză juridică, cursuri de engleză pentru marketing si vânzări în București la sediul tău. Cursuri intensive pentru certificatele IELTS, ILEC, BEC, ICFE, și nu în ultimul rând, cursuri personalizate al căror principal obiectiv este îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză. Prin cursurile noastre, ne încurajăm cursanții să vorbească despre orice în limba engleză, să discute despre dificultățile întâmpinate și să învețe să comunice fără frica de a face greșeli.

Aveti deja o idee despre ce ați vrea să studiați? Contactați-mă și voi fi bucuroasă să vă ajut sp progresăm împreună. Doar un profesor dedicat poate face asta.

Iulia Halatz,

Manager Start English.

Fondator – www.seocopywriting.rowww.cursinengleza.rowww.engleza-de-afaceri.ro.

Autor contributor –  Medium.com, Spillwords.com, Quora.com.
Coautor – Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.