About

BINE ATI VENIT !

In 17 ani de predare, am invatat toate secretele comunicarii cu oamenii. Am reusit sa le simt problemele de comunicare si de receptionare a unui mesaj in limba engleza, cat si dificultatile generate de diferentele evidente dintre limba studiata si limba romana.In timp, am realizat ca imi pot servi clientii mult mai eficient, dar si mai creativ, din postura de antreprenor.

Clientii nostri sunt oameni obisnuiti, ca mine si ca voi: oameni care doresc sa calatoreasca si sa treaca peste barierele de comunicare într-o limba straina, oameni care vor sa promoveze la locul de munca prin obtinerea unui certificat international de cunoastere a limbii engleze, oameni care vor sa interactioneze corect si eficient cu orice vorbitor de limba engleza, oameni ambitiosi care vor sa invete o limba straina in cel mai scurt timp.

Ce va oferim? Cursuri de engleza de afaceri, engleza financiara, engleza juridica, engleza pentru marketing si vanzari. Cursuri intensive pentru certificatele CAE, FCE, IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, si nu in ultimul rand, cursuri personalizate al caror principal obiectiv este imbunatatirea abilitatilor de comunicare in limba engleza. Prin cursurile noastre, ne incurajam cursantii sa vorbeasca pe orice tema in limba engleza, sa discute despre dificultatile intampinate si sa invete sa comunice fara frica de a face greseli.

Aveti deja o idee despre ce ati vrea sa studiati? Contactati-ma si voi fi bucuroasa sa va ajut sa progresam impreuna. Doar un profesor dedicat poate face asta.

Iulia Halatz,

Manager Start English.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s